divendres, 3 de juliol del 2015

SESSIÓ 3

Avui hem començant creant un glossari de termes TIC compartit. Això ens ha servit per presentar l'eina del Google Drive (Google docs etc..). Hem après com crear hipervincles d'una paraula que apareix al text a una pàg web.
El formador ens recomana una eina mot útil i senzilla d'usar per treballar amb imatges: FAST STONE ( permet retallar fotos, inserir text en les fotos, fer captura de pantalles etc..)

   
  
     
Tot seguit hem parlat sobre els avantatges i inconvenients de l'ús de les eines digitals 2.0. Hem debatut i hem  construït un petit esquema amb POPPLET.

Quan parlàvem de la idea de tenir un recull d'eines digitals a sorgit la idea de crear un Webmix a SYMBALOO. Aquest pot ser també un recurs per aglutinar webs on els alumnes puguin fer exercicis online (optatius) que puguin estar penjats al bloc de l'escola o del curs.


Un altra web.. en aquest cas una WIKI que recull moltes eines 2.0








En aquest wiki hem trobat un recurs útil per escollir alumnes aleatòriament alhora de fer una activitat ( contestar una pregunta, sortir a la pissarra etc..). Random Picker. L'eina et dóna la opció d'anar eliminant els noms que ja han anat sortint.



Finalment treballem amb WIKIS.  https://www.wikispaces.com/
Creem un wiki: einesdelcurs



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada