dijous, 2 de juliol del 2015

SESSIÓ 2




Hem començat la segona sessió fent compartint què ens havíem endut de la primera sessió. Mentre compartíem les opinions i idees hem anat creant un mapa conceptual  utilitzant l'eina digitat POPPLET. A continuació hem creat un mapa conceptual sobre els ingredients que hauria de tenir una bona presentació oral. Es tracta d'una eina que permet crear mapes conceptuals molt visuals.  

Què m'enporto de la Sessió 1?  




Amb el POPPLET hem creat una activitat (joc) que en anglès es diu Call my bluff.. Es tracta d escriure tres veritats i una mentida que els companys han d'endevinar... Can you call my Bluff????

Popplet també et dona la opció de visualitzar el mapa conceptual en mode de presentació, de manera que pots visualitzar cada requadre insertat (popplet) a pantalla complerta. Un cop visualitzat clicant "exit" tornes al mode de pantalla inicial (es visualitza tot el mapa). Una altra eina és Simple Mind Tools.





Finalment hem vist l'eina PREZI per fer presentacions. Si volem tenir el màxim de prestacions ens hem de registrar com usuari Xtec.


4 comentaris:

  1. Si no m'equivoco en el "Call my Bluff" original hi ha tres frases i només una d'elles és veritat, mentre que nosaltres hem hagut d'escriure només una mentida ;)
    Bones explicacions, ben organitzades!
    M'agrada la "multi-tasking" imatge del principi d'aquest post :)

    ResponElimina
  2. Hola!!
    A bluff vol dir "farol" (la mentida q escrivim).. Call my bluff vol dir "digues o troba el farol/mentida" que és l'activitat que hem fet avui ( poden ser 3 veritat i una mentida o 2 i una.. Això en funció del que preferim) :)

    ResponElimina
  3. M'emporto el primer popplet que has compartit, té les eines 2.0 per fer una flipped. El prezi és la que més em costa. Pensar la metàfora del camí i adaptar-la al contingut. Vull dir que forma i contingut van de la mà.
    El millor és fer les coses de manera contrastada.

    ResponElimina
  4. Call my bluff? L'any vinent ho presentarem així aquesta activitat!

    ResponElimina